Lazy Latin Sunday

Salsa Matinee

Pannehoef podium voor passie organiseert een zgn. Salsa matinee . Iedere 4e zondag van de maand kan je op  de Latijns Amerikaanse klanken van DJ Marian heerlijk dansen. De edities in  2019 waren een groot succes.  De eerstkomende editie is op zondag  16 februari as.  Van 15.00 tot 19.00 uur kan een ieder die dat wil (gratis) genieten van die klanken en dansen op de zwoele tonen van de Salsa, Bachata, Merengue en andere Latijns Amerikaanse muziek. Op verzoek kan ook Kizomba worden gedraaid. Het wordt een middag voor het hele gezin. Zo is er voor de kinderen een aparte speelhoek waar ook zij de middaguren leuk kunnen doorbrengen. Kom en geniet van de relaxte sfeer waar iedereen met iedereen danst. Wij zullen regelmatig workshops organiseren voor  zowel beginners als meer gevorderde dansers. En de entree is gratis! Dus niets houdt je nog tegen om te komen toch!

Bekijk deze video demonstratie Bachata van Dave en Rina van Dansschool Ritmo Latino gegeven op 28 mei 2019 voorafgaand aan de workshop Bachata intermediate.

Metamorfose ontmoetingsruimte

Het dansen zal plaatsvinden in de ontmoetingsruimte van Productiehuis de Pannehoef. Deze ontmoetingsruimte heeft een  grote metamorfose ondergaan. Daarvoor is het Designbureau Peer en Jacobs uit Oosterhout ingeschakeld. Onder hun bezielende leiding en samen met onze vrijwilligers is een meer eigentijdse en tropische sfeer gecreëerd. Die uitstekend past bij Lazy Latin Sunday! We zullen de komende tijd laten zien hoe het eruit komt te zien. Een klein voorproefje volgt hierna.

Mee helpen?

Heb je interesse om vrijwillige barmedewerker te worden. Kijk dan hier.

Scroll naar boven