Programma

PROGRAMMA DECEMBER 

 • PUBQUIZ 'BIJ DE TIJD'

  Vrijdag 2 december van 15.00 tot 17.00 uur
  Welke partijen zitten er in het nieuwe college van burgemeester en wethouders van Oosterhout? Wat hebben deze 5 onderwerpen met elkaar te maken? Wat de één niet weet, weet de ander misschien. Je speelt in teams en deze worden samengesteld aan het begin van de quiz. We gaan niet voor de winst, maar voor het plezier. Kom gewoon eens kijken!
  Quizmasters: Arnold Seesink en Jaques Uitterhoeve. Inschrijven niet nodig, deelnemen is gratis. 

 • SAMEN WANDELEN

  Iedere dinsdag om 11.00 uur 
  Het is gezond, gezellig en laagdrempelig. We verzamelen bij de Pannehoef en iedereen kan aansluiten. De wandelingen duren ongeveer 30 tot 60 minuten. Bij terugkomst wordt er vaak samen nog een kopje koffie gedronken. Aansluitend wordt er voor de liefhebbers een lunch georganiseerd (zie samen lunchen).

 • SAMEN LUNCHEN

  Iedere dinsdag om 12.30 uur
  Een bekend gezegde in Oosterhout: Eerst eten. Dat kan nu ook bij de Pannehoef tussen de middag. Er is er altijd gezelschap. Je kunt dus alleen komen of iemand meenemen.
  Kosten voor de lunch €3,50. Inschrijven kan tot maandag 12.00 uur via inschrijven@pannehoef.com of bel naar 0162 22 24 37.

 • VROLIJKE SINTERKLAAS VOORSTELLING

  Zaterdag 3 december 
  Con Brio komt naar de Pannehoef komt met een vrolijke sinterklaas voorstelling. Ongetwijfeld vol met Pieten misverstanden, maar altijd eind goed al goed. Meer lezen?
  Kaarten € 5,- reserveren hier.   

 • OPTREDEN - BEDAZZLED

  Donderdag 8 december van 14.30 tot 16.00 uur
  Bedazzled is een motown trio en wordt  gevormd door drie zangeressen. Motown is een Amerikaanse platenmaatschappij die in 1959 werd opgericht. Zeker in de jaren zestig en zeventig was Motown meer dan een label. Motown bracht veel grote sterren voort, van wie onder meer: Diana Ross, The Supremes, Michael Jackson, The Jackson 5,  Stevie Wonder eb Marvin Gaye. Met de muziek uit deze periode staat “Bedazzled garant voor een middag met swingende muziek en fraaie ballads. Tevens kijken we deze middag al klein beetje naar de Kerst.
  Wil je meeswingen? Stuur dan een mail naar inschrijven@pannehoef.com betalen aan de deur. Entree €6,-.

 • QUILT BEE

  Woensdag 10.00 uur om de week (14 dec - 28 dec)
  Een Quilt Bee houdt in dat je gezellig samen aan je eigen quilt werkt. Je krijgt dus geen les. Maar er is natuurlijk alle ruimte om advies te vragen aan elkaar. Michy Hessels begeleidt samen met andere ervaren quiltsters eventuele beginners. Inschrijven niet nodig, deelnemen is gratis.

 • VERHALEN MET PASSIE - DUIK IN DE GRIEKSE MYTHOLOGIE

  Donderdag 15 december van 14.30 uur tot 16.00 uur
  Illustrator John Rabau vertelt over zijn illustraties bij het boek ‘de vlucht van Daidalos van Imme Dros. Hij vertelt een boeiend verhaal over de totstandkoming van deze mythische illustraties.
  Laat u verrassen door een mooi verhaal over een passie.
  reserveren via: inschrijven@pannehoef.com. Entree: gratis

 • MOLLIES JAZZ CAFE

  Zondagmiddag 18 december vanaf 15.00 uur
  Iedere derde zondag van de maand bouwen we de Pannehoef om naar Mollies Jazzclub. Relaxte live muziek van Mollies Jazz Bunch en hun gasten. Geniet van de muziek onder het genot van drankje en een borrelhapje. Vrije inloop.

 • LINE DANCE

  Zondag 4 december van 13.30 - 17.30  uur en zaterdag 17 december van 19.30 - 00.00 uur. 
  De laarsjes van de vloer. Dit is een groepsdans in lijnopstelling en het voetenwerk staat centraal. Nieuwkomers oefenen apart en kunnen hierna vloeiend met de rest meedoen. Inschrijven niet nodig. Entree 3,-.

 • HIGH TEA

  Donderdag 22 december 14.30 - 16.00 uur
  We sluiten het najaarsseizoen bij Pannehoef gezellig en in stijl af. Een leuk moment om samen met je medecursisten, de mensen waarmee je naar de film bent geweest of met wie dan ook gezellig na te kletsen. En je trouwens ook gewoon alleen komen. Er zijn genoeg altijd genoeg gezellige mensen en natuurlijk een heerlijke high tea! 
  Kom ook! Stuur een mail naar inschrijven@pannehoef.com om te reserveren. Betalen aan de deur €7.50 

Regelmatig organiseren we concerten of andere culturele activiteiten in de breedste zin van het woord. Er komen regelmatig activiteiten bij in dit overzicht. Dus houdt deze pagina in de gaten!

Wil je zelf, met je groep of band, komen optreden, dat kan. Of heb je iets moois gezien dat in ons programma zou passen. Stuur een mailtje naar info@pannehoef.com en je hoort van ons.

Scroll naar top