Programma

Regelmatig organiseren we concerten of andere culturele activiteiten in de breedste zin van het woord. Wil je zelf, met je groep of band, komen optreden, dat kan. Of heb je iets moois gezien dat in ons programma zou passen. Stuur een mailtje naar info@pannehoef.com en je hoort van ons.

SAMENSCHOLEN

Lees meer
 • Oude liefdes weer oppakken of nieuwe ontdekken. Een mens is nooit te oud om iets nieuws te leren. Juist niet, want het geeft een enorme voldoening. Samen iets maken of meemaken, daar wordt je gewoon blij van.
  Of het nu gaat over zingen, tekenen, schilderen, fotoshoppen, bewegen, een film of concertje, samen lunch maken of koffie drinken, vanaf 14 september kan dat allemaal overdag in de Pannehoef.

  Wij hebben ( letterlijk) geen drempel, dus kom gewoon en kijk rond, proef de sfeer en laat u verrassen.

  Klik op dit vak om naar het weekprogramma te gaan.

PROGRAMMA MEI

 • WANDELEN

  Wandelen iedere dinsdag om 11.00 vertrek Pannehoef
  Voorlopig wordt er nog lekker doorgewandeld. U kunt gewoon aansluiten en hoeft zich niet op te geven. Daarna wordt er samen koffie gedronken in de Pannehoef.

 • DE PUB QUIZ

  Vrijdag 6 mei 15.00- 17.00
  Je hoeft niet geleerd te zijn om toch gezellig mee te doen, want het gaat om het plezier.
  In je eentje komen kan prima, want ter plekke worden teams gevormd. En wat jij niet weet, weet de ander misschien.
  Quizmasters: Arnold Seesink en Jaques Uitterhoeve.
  Inschrijven niet nodig, deelnemen is gratis.

 • Haal meer uit je mobiel - workshop

  Woensdag 11 mei 10.00- 12.00
  Telefoneren met de mobiel, dat zal geen probleem zijn. Maar wil je weten wat er nog meer mogelijk is ? Doe dan mee met deze workshop. Je leert hoe je apps installeert, hoe je foto’s kunt bewerken. Ook hoe je veilig kunt zoeken op internet en wat je kunt met Whatsapp. Na twee uurtjes bent u heel wat wijzer. Groep van maximaal 8 deelnemers. Kosten € 5,- inschrijven kan hier.

 • QUILT BEE

  Dinsdag 10 en 24 mei ( 1 x per 14 dagen)
  Dinsdag 1 maart zijn we gestart met een zogenaamde Quilt Bee. 
  Samen Quilten en leren van elkaar . Neem u eigen stofjes, naalden, garen, liniaal en schaar mee.
  Het is altijd mogelijk om mee te doen. Deelname is GRATIS, Inschrijven niet nodig.

 • Snoepje van de maand

  Donderdag 12 mei optreden Pianist/entertainer THOMAS ALEXANDER 15.00-17.00
  ‘We Proudly Present’ zouden we bijna willen zeggen. Onze serie Snoepje van de maand sluiten we af met een geweldige muzikant. Winnaar van het ‘Prinses Christina Concours’ voor jonge talenten en optredens over de hele wereld, nu in de Pannehoef.
  Verwacht geen traditioneel piano concert, met zijn zeldzaam talent voor improviseren kan het alle kanten op gaan. Kosten € 5,- inschrijven noodzakelijk en kan hier.

 • BUURTBIOS

  Zondag 15 mei BUURTBIOS 13.30 GEANNULEERD
  Een tweede kans om van de film EIFFEL te genieten. Een geromantiseerde historische film over de bouw van de Eiffeltoren en de verboden liefde van ingenieur Eiffel.

 • Verhalen met Passie

  Donderdag 19 mei WALTER VAN WIJNGAARDEN , beeldend kunstenaar 14.00-15.30
  Ook dit is alweer de laatste bijdrage in onze serie “verhalen met Passie’. En passie heeft Walter voor de schilderkunst. Aan de hand van zijn eigen schilderijen zal hij ons daar deelgenoot van maken. Als u wilt komen stuur dan even een mailtje naar inschrijven@pannehoef.com , dan weten we hoeveel stoeltjes we moeten klaarzetten.
  Kosten 2,50 inclusief koffie of thee . Ter plekke te voldoen.

 • SALSA MATINEE

  ZONDAG 22 mei van 15.00 tot 19.00 uur

  Dansen op de zwoele klanken van de Latijns Amerikaans muziek gekozen door de DJ van dienst . Daar wordt iedereen vrolijk van. Geniet van de relaxte sfeer en dans mee. Maar gewoon een drankje komen doen kan ook. Regelmatig worden er workshops gegeven. Ook is er Antilliaanse catering.  Entree is GRATIS.

Het programma wordt de komende tijd verder aangevuld. Vooralsnog verwijzen wij u naar ons programma Samenscholen.

Scroll naar top