Programma

Regelmatig organiseren we concerten of andere culturele activiteiten in de breedste zin van het woord. Wil je zelf, met je groep of band, komen optreden, dat kan. Of heb je iets moois gezien dat in ons programma zou passen. Stuur een mailtje naar info@pannehoef.com en je hoort van ons.

PROGRAMMA AUG

Van 8 augustus tot en met 28 augustus zijn we in beginsel gesloten vanwege vakantie. Wel gaan bepaalde activiteiten door.

 • KINDERDISCO

  Op woensdag 31 augustus is er van 14 tot 16 uur in het kader van de Zomerkaravaan een kinderdisco verzorgd door Blijevents. Voor kinderen van 7 tm 12. Toegang is GRATIS met een glaasje ranja.

PROGRAMMA SEPTEMBER (voorlopig)

 • WANDELEN

  Wandelen iedere dinsdag om 11.00 vertrek Pannehoef
  Voorlopig wordt er nog lekker doorgewandeld. U kunt gewoon aansluiten en hoeft zich niet op te geven. Daarna wordt er samen koffie gedronken in de Pannehoef.

 • OPEN DAG

  Op 11 september houden wij van 14 tot 16 uur onze open dag waarbij we informatie geven over de dagactiviteiten die wij in het najaar weer gaan verzorgen. U kunt u op deze dag laten voorlichten  en u eventueel in laten schrijven voor de activiteit(en) van uw keuze.  Zodra het programma definitief is treft u dat aan bij het onderwerp Samen Scholen.

 • SALSA MATINEE

  ZONDAG 25 september van 15.00 tot 19.00 uur

  Dansen op de zwoele klanken van de Latijns Amerikaans muziek gekozen door DJ Marian. Daar wordt iedereen vrolijk van. Geniet van de relaxte sfeer en dans mee. Maar gewoon een drankje komen doen kan ook. Regelmatig worden er workshops gegeven.  Entree is GRATIS.

Scroll naar top