Programma

PROGRAMMA MEI

 • SAMEN WANDELEN

  Iedere dinsdag om 11.00 uur 
  Het is gezond, gezellig en laagdrempelig. We verzamelen bij de Pannehoef en iedereen kan aansluiten. De wandelingen duren ongeveer 30 tot 60 minuten. Bij terugkomst wordt er vaak samen nog een kopje koffie gedronken. Aansluitend wordt er voor de liefhebbers een lunch georganiseerd (zie samen lunchen).

 • SAMEN LUNCHEN

  Iedere dinsdag om 12.30 uur
  Een bekend gezegde in Oosterhout: Eerst eten. Dat kan nu ook bij de Pannehoef tussen de middag. Er is er altijd gezelschap. Je kunt dus alleen komen of iemand meenemen.
  Kosten voor de lunch €3,50. Inschrijven kan tot maandag 12.00 uur via inschrijven@pannehoef.com of bel naar 0162 22 24 37.

 • SAMEN ETEN

  Dinsdag 2 mei 18.00 uur
  Iedere eerste dinsdag van de maand eten we lekker samen. Bij Samen Eten is er altijd gezelschap. Je kunt alleen komen en toch gezellig met anderen eten, maar je kunt ook samen met iemand komen. Het is altijd weer verrassend wat er op tafel komt, maar lekker is het zeker.
  Reserveren kan via samenetenoosterhout@gmail.com. Maaltijd € 6,- (exclusief drankjes).

 • PUBQUIZ 'BIJ DE TIJD'

  pubquizVrijdag 5 mei van 15.00 tot 17.00 uur
  Welke partijen zitten er in het nieuwe college van burgemeester en wethouders van Oosterhout? Wat hebben deze 5 onderwerpen met elkaar te maken? Wat de één niet weet, weet de ander misschien. Je speelt in teams en deze worden samengesteld aan het begin van de quiz. We gaan niet voor de winst, maar voor het plezier. Kom gewoon eens kijken!
  Quizmasters: Arnold Seesink en Jaques Uitterhoeve. Inschrijven niet nodig, deelnemen is gratis. 

 • LINE DANCE

  Zondag  7 mei maart 13.30 - 1800  
  Zaterdag 20 mei van 19.30 - 00.00

  De laarsjes van de vloer. Dit is een groepsdans in lijnopstelling en het voetenwerk staat centraal.  Inschrijven niet nodig. Entree gratis-.

 • QUILT BEE

  Woensdag 10.00 - 1200 uur om de week (10 mei)
  Een Quilt Bee houdt in dat je gezellig samen aan je eigen quilt werkt. Je krijgt dus geen les. Maar er is natuurlijk alle ruimte om advies te vragen aan elkaar. Michy Hessels begeleidt samen met andere ervaren quiltsters eventuele beginners. Inschrijven niet nodig, deelnemen is gratis.

 • MUZIKAAL OPTREDEN LYNN MAE

  Donderdag 11 mei vanaf 14.30 - 16.00 uur 
  Wat maken de 50's en 60's zo magisch? En waarom intrigeren de zangeressen uit die tijd haar zo? Linda Oudendijk oftewel Lynn Mae gaat op zoek naar de antwoorden tijdens een muzikale reis door Amerika. Van New York naar Chicago, van Memphis naar Nashville en ‘last but not least’ New Orleans. Zo vertelt ze haar  eigen verhaal over de veelbewogen tijd.
  Entree € 6,- Vergeet niet te reserveren via een mailtje naar  inschrijven@pannehoef.com 

   
 • FILM MRS HARRIS GOES TO PARIS

  Donderdag 25 mei 14.30 - 16.00 uur
  Mrs. Harris Goes to Paris is het betoverende verhaal van een ogenschijnlijk gewone Britse huishoudster wiens droom om een couture-jurk van Christian Dior te bezitten haar meeneemt op een bijzonder avontuur naar Parijs. De film won de prijs voor beste kostuumdesign bij de British Independent Film Awards.
  Kosten: 6,- Inschrijven via mailtje naar inschrijven@pannehoef.com.

 • ONTMOETINGSCAFË

  Zaterdag 27 mei 19.00 uur - 00.00 uur
  Ben je alleenstaand of onlangs alleen komen te staan, dan is Pannehoef de plek om contacten te leggen en met gelijkgestemden iets leuks te ondernemen. DJ Ingrid's Only zorgt voor de muziek uit de zestig, zeventig en tachtiger jaren. Veel bekende nummers komen langs waarbij je vast niet op je stoel kunt blijven zitten. Wil je ook komen, lekker dansen met nieuwe mensen?
  Stuur dan even een mailtje naar inschrijven@pannehoef.com. De entree is gratis

 • LAZY LATIN SUNDAY

  Zondag 28 mei vanaf 15.00 - 19.00 uur 
  De voetjes van de vloer. Een ieder die dat wil kan (gratis) genieten van die klanken en dansen op de zwoele tonen van de Salsa, Bachata, Merengue en andere Latijns Amerikaanse muziek. Kom en geniet van de relaxte sfeer waar iedereen met iedereen danst. 
  Entree: gratis

Regelmatig organiseren we concerten of andere culturele activiteiten in de breedste zin van het woord. Er komen regelmatig activiteiten bij in dit overzicht. Dus houdt deze pagina in de gaten!

Wil je zelf, met je groep of band, komen optreden, dat kan. Of heb je iets moois gezien dat in ons programma zou passen. Stuur een mailtje naar info@pannehoef.com en je hoort van ons.

Scroll naar boven