Mindhacker Marc Woods

Wij zijn heel blij dat er langzaam maar zeker weer wat leven in de Pannehoef mag komen. We hopen van harte dat u de lockdown goed doorgekomen bent.

Na al dat binnen- of tuinzitten snakken de meesten van ons er naar elkaar weer te ontmoeten en samen weer wat te beleven. En dan in het écht en niet virtueel, want laten we eerlijk zijn, dat blijft toch maar behelpen.
De Pannehoef wil hier op inhaken door het organiseren van een Meet en Greet, niet met een beroemdheid, maar met elkaar.

En er zal wat te beleven zijn. We hebben mindhacker Marc Woods weten te strikken voor een prachtig optreden vol illusies en trucs, Marc Woods is geboren en getogen in Oosterhout, maar treedt nog maar zelden hier op. Hij won nationaal en internationaal meerdere vakprijzen voor zijn shows waarmee hij inmiddels door heel Nederland en het buitenland reist. Een unieke kans dus om dit mee te maken. Een show vol verrassingen voor jong en oud en dus ook voor het hele gezin.
Samen van iets genieten, je verwonderen en plezier hebben.
Dààr hebben we nu behoefte aan.

Een beetje verlichting na de ernstige tijd die we doorgemaakt hebben.
We hopen U te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet, de programmamakers van de Pannehoef.

U kunt hieronder reserveren
Reserveren is verplicht! (max 100 personen)

Aanvang 15.00 uur, Eindtijd 16.30 uur
Kosten: volwassenen € 5,- ( inclusief consumptie)
Kinderen ( tot 12 jaar) € 2,50 ( inclusief glas ranja)

Wij volgen het door de gemeente vastgestelde coronaprotocol
Dit houdt in: Blijf thuis als u verkoudheids klachten heeft.
U wordt opgehaald bij de voordeur.
Houd 1,5 m afstand, tenzij u een gezin bent.
Was u handen met het ontsmettingsmiddel

Inschrijven doe je door onderstaand formulier in te vullen. Betalen gaat via Ideal.

Als je onze nieuwsbrief wil ontvangen meld je dan hier aan
Totaal: € -

Stukje bij beetje

Stukje bij beetje gaat de Pannehoef weer open. Inmiddels is al gestart met de 1 op 1 muziekles. Nu kijken we uit naar 1 juni. Iedereen hoopt natuurlijk dat we dan weer groepen tot 30 personen mogen ontvangen, gevolgd door groepen tot 100 personen per 1 juli. De gemeente heeft al groen licht gegeven dus als de regering positief besluit kunnen we meteen van start.

De voorbereidingen om van start te kunnen gaan, zijn in volle gang. Een werkgroep heeft bekeken hoe we die 1.5 m afstand houden mogelijk maken, wat kunnen we wel doen en wat niet, hoe gaan we om met de betalingen, blijven we de zomervakantie open, etc, etc. Met de gebruikers zijn we in overleg om te horen hoe zij het zien en wat hun wensen zijn. Er is een protocol opgesteld wat door iedereen moet worden opgevolgd.

Kortom, wij zijn er klaar voor. Allemaal duimen dat we 1 juni verder open kunnen.

Het 1 op 1 muziekonderwijs gaat weer van start!

De Pannehoef is gesloten voor alle activiteiten.

Echter,

vanaf 4 mei jl. weer gestart worden met het 1 op 1 muziekonderwijs!!

Daarvoor gelden de volgende gedragsregels:

Toegang is alleen toegestaan onder begeleiding van de docent. Deze haalt u op en laat u weer uit.
Kom alleen. Begeleiders zijn niet toegestaan. Deze dienen buiten te wachten.
Als u klachten hebt zoals hoesten, verkoudheid en koorts, blijf thuis.
Het is niet toegestaan in de wachtruimte te wachten. U heeft alleen toegang onder begeleiding van de docent en u gaat met uw docent rechtstreeks naar uw oefenruimte.
Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen met het middel dat binnen bij de ingang staat.
Bij vertrek desinfecteert u uw handen met het middel dat bij de uitgang staat.
Bezoek het toilet alleen als dat onvermijdelijk is. Desinfecteer uw handen voordat u de toiletruimte betreedt. Bij vertrek wast u uw handen met zeep en gebruikt voor het afdrogen de papieren handdoekjes.
Daarnaast gelden de algemene richtlijnen:

– we houden anderhalve meter afstand van elkaar
– we wassen onze handen vaak en goed
– we schudden geen handen
– we hoesten in onze elleboog
– we zitten niet aan ons gezicht
– we blijven thuis als we, of iemand uit ons gezin, klachten hebben.

De Pannehoef heeft een goed jaar achter de rug

Samen met alle vrijwilligers heeft de Pannehoef in 2019 hard gewerkt om weer helemaal op de kaart te komen. En… dat is gelukt!
 
De Pannehoef heeft een fantastische gedaantewisseling ondergaan. Met hulp van het Oosterhoutse ontwerpbureau Fairmind zijn een nieuw logo en een nieuwe huisstijl ontwikkeld  en is  de website helemaal vernieuwd. De naam werd veranderd in waar wij voor staan, “Pannehoef, podium voor passie”. De social media worden intensief gebruikt voor de promotie evenals de lokale nieuwsbronnen en VVV-agenda. 
 
Ook is in dit jaar met de zo noodzakelijke renovatie gestart. Elektrische installaties zijn gedeeltelijk aangepakt, Er is een start gemaakt met het vernieuwen van het toiletten en samen met design bureau Peer en Jacobs is gewerkt aan een eigentijdse, frisse uitstraling van de hal, de serre en de grote zaal inclusief de bar.  Het ziet er werkelijk fantastisch uit. De nieuwe look is al te zien op de banner aan de voorzijde van het gebouw. Daar hoort natuurlijk ook de nieuw aangelegde voortuin bij, gesponsord door de gemeente Oosterhout en De Enk Groen & Golf. Het onderhoud van de tuin is geadopteerd door praktijkschool De Zwaaikom. 
 
En dan het programma.  Dat is uitgebreider dan ooit tevoren. Uiteenlopende activiteiten van het gezinscarnaval, Kerst Sing Along, deelname aan de Zomerkaravaan en een musical workshop tot en met een concert met  de Eagles Tribute Band. Een keer in de maand kan je op dinsdag in de Pannehoef komen eten en is er line dance en salsa. Die laatste twee activiteiten zijn gratis te bezoeken. Het doel is om deelname aan onze activiteiten zo laagdrempelig mogelijk te houden.
 
Onze doelstelling om (een aantal van) de uit ons gebouw vertrokken culturele gebruikers weer terug te halen naar de Pannehoef is gelukt! Ook was er in 2019 een toename van vaste nieuwe gebruikers. 
 
Door het uitgebreide programma en de toename van de gebruikers is ook het aantal vrijwilligers dat bij de Pannehoef is betrokken uitgebreid.
 
Kortom: er is hard aan de weg getimmerd om van de Pannehoef weer een springlevend kunstpodium te maken. En daar zijn we trots op. Reden te meer om eens binnen te lopen en/of mee te doen aan de vele activiteiten die we organiseren (zodra dat weer mogelijk is). We verwelkomen u graag!
 
Voor meer informatie kunt u ons Jaarverslag 2019 raadplegen. Dit is te vinden op deze website.
 

Leer Cubaanse Salsa

Woensdagavond 11 maart 2020 organiseren de Pannehoef en Dansschool Ritmo Latino een bijzondere Cubaanse Salsa avond met workshops van de Cubaanse leraar en lerares
Yunior Montoya & Liz Karla Malleuve.
Toen Dansschool Ritmo Latino vorig jaar een dansreis heeft gemaakt naar Cuba waren zij hun docenten. Ze zijn deze maand in Nederland en hebben tijd vrijgemaakt om naar Oosterhout te komen. Het is een unieke kans om Cubaanse Salsa te leren van deze docenten uit Cuba!
De workshops starten om:
19.00 uur workshop voor beginners.
20.30 uur workshop voor mensen die al langer dansen.

Kosten € 12,00 p.p. per workshop.

Iedereen is welkom maar geef je tijdig op want vol is vol.
Wil je meedoen? Stuur een WhatsApp met naam/namen en waar jouw voorkeur naar uit gaat. WhatsApp: 06-18945012.

Scroll naar top