Ferme Folk met Navenant

Navenant Pannehoef podium voor passie

Folk met een vette knipoog naar fun. De fun die de muzikanten hebben als zij hun instrumenten beroeren en als zij hun kelen schrapen. De fun die het publiek heeft als de aanstekelijke deuntjes weer klinken, als de tranentrekkende ballades, zoute zeezangen en druipende drankliederen elkaar weer eindeloos en vol raffinement afwisselen.

Navenant speelt polka’s, jigs, gigues, reels, valses, andro’s en foxtrots chinoises. Het repertoire vindt zijn oorsprong in landen als Ierland, Frankrijk, België, Lichtenstein en de rest van de (vrije) wereld. Navenant is een ode aan drank, liefde, vrouwen, andere mensen en kroonkurken. De instrumenten die tijdens de optredens worden gekastijd: accordeon, trekzakken, doedelzak, whistles in soorten en maten, basgitaar, gitaren, bodhrans, lepels en ander bestek, handen- en voetenwerk, kelen, slagwerk, bouzouki en alles wat verder voorhanden is.

Druipende drankliederen worden afgewisseld door tranentrekkende ballades en zangen van de zoute zee. Gigues, jigs, polka’s, bourrées, andros, reels, valses, horlepiepen, chinese polka’s….het is allemaal NAVENANT.
Zondagmiddag 8 december van 16.00 tot 19.00 in Pannehoef Podium voor passie.
Zit en geniet. Gratis entree

Kerstconcert

Kerstconcert on tour doet ook De Pannehoef aan!
Het concert is een samenwerkingsproject tussen Markoever Muzikanten uit Molenschot, Seniorenharmonie uit Dongen en Muziekvereniging Da Capo uit Rijen.
Het orkest dat uit 70 muzikanten bestaat wordt voor de pauze door Henny de Graauw gedirigeerd en daarna door Jan Schoenmaker.

Optreden Eagles Tribute Band

350 enthousiaste fans waren afgelopen zaterdag bij het concert van de Eagles Tributeband. 8 door de wol geverfde muzikanten, die als sinds 2004 door binnen en buitenland toeren met het Eagles repertoire. Dan mag je de juiste sound verwachten en die wás er. “Get over it” zong de band en het publiek zong hartstochtelijk mee. Behalve dat het allemaal geweldig klonk leek de Pannehoef wel verandert in Paradiso, dankzij de lichteffecten van Bastiaan van Dijk. Het was dus weer een feestje in Oosterhout. Begin september gaan ze toeren, met een nieuw Eagles programma. Laat ons weten of we ze dan opnieuw naar de Pannehoef zullen halen.

Samen eten

Op 3 december bent u weer van harte welkom. Vanaf 17.30 uur.


Op het menu staat een heerlijke Italiaanse stoofpot met in wijn gemarineerde kip.
Daarbij wordt een puree van aardappel en knolselderie geserveerd en twee soorten groentes.
Als nagerecht een vers gebakken stukje citroen cake.
En dit alles voor € 5,- betalen in de Pannehoef. Pin aanwezig.

Inschrijven is noodzakelijk via samenetenoosterhout@gmail.com voor zaterdag 30 november.

Happy Together trekt volle zaal

Het door Sparkling People georganiseerde korenfestival Happy Together kreeg de grote zaal van de Pannehoef helemaal vol. Naast de meer dan 150 leden van de vijf uitgenodigde koren was er veel publiek op de korenmiddag afgekomen. Nederpopkoor zonder noten, Perpleks, het Groot Evenementenkoor, Metallikoor en natuurlijk Sparkling People zorgden samen voor een afwisselend programma, waarbij Metallikoor voor het publiek “something completely different” was. 

De vrijwiligers van de Pannehoef stonden hun mannetje, de door leden van Sparkling People gebakken cake en taart werden met smaak verorberd, de koren zongen dat het een lieve lust was en het publiek had een gezellige, muzikale zondagmiddag. 

Dan begrijp je ook meteen waarom in Nederland ca. 1,7 miljoen mensen lid zijn van een koor.

Sparkling People
Nederpopkoor zonder Noten
Groot Evenementenkoor Breda
Perpleks
Scroll naar top