Sing for Life

Op zaterdag 27 november om 13.00 uur begint een spetterende muzikale middag Sing for Life, geheel ten bate van een goed doel.
Het goede doel is de Sjoerd Daniëls Foundation. Deze stichting richt zich op wetenschappelijk onderzoek ter voorkoming, opsporing en behandeling van slokdarmkanker.
Er zijn optredens van Devils Art, Metallikoor, Pockit Rockit, Sparkling People en Pineapple Madness.
Rockpodium verzorgt het geluid. Pannehoef biedt de locatie aan.
Allen verlenen belangeloos hun medewerking.
Bestel uw kaarten hier.
-
Natuurlijk vindt dit evenement plaats conform de geldende Corona maatregelen. Dat betekent dat gecontroleerd wordt op een coronatoegangsbewijs en dat het een geplaceerd evenement betreft.
sing for life bestellen kopie

Pietenpuzzel, de musical

De Pietenregelaar, die alles regelt voor de Pieten en de Sint, is niet helemaal blij met haar taakjes.
Ze zou zo graag ook willen zingen en dansen, maar ja, dat zijn taken van Muziekpiet.
Als de Sint haar vraagt om bij de Pieten te informeren of zij nog tevreden zijn met hun taken, ziet ze dit als uitgelezen kans om zelf ook andere taken te krijgen.
Ze verzint een plannetje hoe zij de nieuwe Muziekpiet kan worden, maar of Muziekpiet, Lolpiet en Hulppiet hier ook blij mee zijn, zie je in deze gezellige, interactieve familiemusical vol liedjes en dans. Benieuwd hoe het afloopt?
Kom kijken op 1 of 4 december !

Voor kaarten klik hier.

pietenpuzzel_Pannehoef_poster-600x848

Buurtbios: NOMADLAND

Kopie van Nomadland FB omslag
Ferns echtgenoot is overleden, de mijn waar hij werkte is gesloten, het stadje waar ze woonde werd opgedoekt. Sindsdien woont ze in een aftands wit busje. Trots en vastberaden timmert ze eigenhandig plankjes en deurtjes om haar campertje bewoonbaar te maken. Fern is niet het type dat bij de pakken gaat neerzitten. Ze sluit zich aan bij een groep rondreizende zestigers en zeventigers die bij de financiële crisis van 2008 huis en baan zijn verloren en verder moeten in het Amerika zonder sociaal vangnet. Het zijn de mensen die zijn uitgespuugd door het kapitalistische systeem en bestaan bij de gratie van seizoensarbeid: nu eens een paar weken pakketjes inpakken bij Amazon, dan weer schoonmaken op een camping. Ze vormen een onzichtbare parallelle schaduwmaatschappij die de ‘normale wereld’ in stand houdt.
De film was dit jaar de grote winnaar bij de Oscaruitreiking met 3 Oscars, Beste film, Beste regie en Beste vrouwelijke hoofdrol.
Pannehoef - Podium voor Passie, zondag 21 november 13.30 uur, entree € 5.
Kaarten reserveren via link

Stanza

Stanza FB omslag

STANZA brengt een ode aan Willem Wilmink

Stanza wordt gevormd door 4 muzikanten uit het zuiden met een voorliefde voor het Nederlandstalige lied.

Dit programma is helemaal gewijd aan de prachtige teksten van Willem Wilmink. Zijn gedichten en liedteksten zijn stuk voor stuk pareltjes en grote artiesten als Herman van Veen, Boudewijn de Groot, Don Quishocking en Joost Prinsen hebben teksten van hem ten gehore gebracht. Ook werd hij bekend door de vele liedjes die hij schreef voor Klokhuis, de Stratemakeropzeeshow en Sesamstraat. Zeer toegankelijk maar nergens kinderachtig. Zijn liedjes kunnen tegelijkertijd verwondering, vertedering, weemoed en vrolijkheid oproepen.
Stanza speelt sommige liederen in de originele muziek, maar dan met een geheel eigen draai gearrangeerd.

We zijn er trots op dat Stanza in november ons Snoepje van de Maand is.

Donderdag 4 november 15 tot 17 uur in Pannehoef - Podium voor Passie
Kaarten reserveren via deze link
Entree € 5.

Scroll naar top