Happy Together Korenfestival

Je trekt je stevige stappers en je herfstjas aan, je doet nog even lekker je kraag omhoog en je vertrekt. Deze zondagmiddag is de Pannehoef je bestemming, want daar staat iets moois te gebeuren.

5 gezelschappen staan deze zondag 10 november, klaar en te popelen om je met hun repertoire te bekoren.
Sparkling People hèt Oosterhoutse Pop en Musical koor heeft de eer je van harte te ontvangen.

Deelnemende koren: ● Groot evenementen koor, Breda ● Nederpopkoor Zonder Noten, Dongen● Perpleks, Udenhout ● Metallikoor, Drunen ● Sparkling People Pop en Musicalkoor, Oosterhout

Workshop Mini Musical

Pannehoef Kinderactiviteit Mini Musical
Pannehoef Kinderactiviteit Mini Musical

Heb je in de herfstvakantie zin om te zingen, te dansen en toneel te spelen? Nou dat kan. Op 16 oktober as. van 13.30 uur tot 16.30 uur in de Pannehoef.
Onder leiding van musicaldocent Sabine Philipsen gaan we aan de slag met de beroemde musical de Lion King, met het prachtige lied Makuma Matata. Leeftijd 8 tot 12 jaar.

Opgeven? Reserveer en koop je kaarten hier. Je kunt betalen via Ideal:

Totaal: € -

Heerlijk eten, geweldige optredens en een prima sfeer

‘Heerlijk eten, geweldige optredens en een prima sfeer’ is de kortste samenvatting van het zeer geslaagde en uitverkochte culturele en culinaire evenement. 10 grote ronde tafels met ieder 10 gasten in onze mooi opgeknapte grote zaal.

Er viel te genieten van De Nachtegalen, een speciaal voor dit evenement geschreven tekst door Ton Biemans en uitgevoerd door het Zoldertheater, dansers van de dansakademie Utrecht o.l.v. Maxime Hazelzet van dansschool eigenwijzer, West coast music met Hans Ligtenberg, Harp spel van Carina Backhuijs, Het Ladybirds saxafoonkwartet van H 19, een nostalgische diapresentatie met oude foto’s van het rijke verleden van de Pannehoef, samengesteld door Ingrid van Delft en onze nieuwe promotie clip gemaakt door Dirk Verhoeven van Klaarrwakkerproducties. De aankleding was in handen van Diana Nooten, die zeer toepasselijk met legosteentjes in de weer is gegaan. De presentatie was in handen van het bekende duo collega & collega.

Een aanrader voor volgend jaar.

Pannehoef logo

Lancering nieuwe huisstijl

Op zaterdag 14 september was de lancering van onze nieuwe huisstijl.
Geen “Productiehuis Pannehoef”, geen “Nieuwe Pannehoef”, geen “Phkwadraat” meer, maar voortaan gewoon Pannehoef met een frisse en moderne look.
Podiumkunstenaars uit Oosterhout en omgeving bieden wij een gezellige repetitieplek.

Met dank aan de mensen die deze happening tot een succes hebben gemaakt
Antoine Trommelen 
Arno Meulendijks
Bastiaan van Dijk
Dirk Verhoeven
Ingrid van Delft
Jaap Oomen
Sjef Horsten
The 4 of us
The Heath
Vermeulen Catering
Vrijwilligers Pannehoef

Gistermiddag was de lancering van onze nieuwe huisstijl.Geen “Productiehuis Pannehoef”, geen “Nieuwe Pannehoef”, geen “Phkwadraat” meer, maar voortaan gewoon Pannehoef met een frisse en moderne look.Podiumkunstenaars uit Oosterhout en omgeving bieden wij een gezellige repetitieplek.Met dank aan de mensen die deze happening tot een succes hebben gemaaktAntoine Trommelen Arno MeulendijksBastiaan van DijkDirk VerhoevenIngrid van DelftJaap OomenSjef HorstenThe 4 of usThe HeathVermeulen CateringVrijwilligers Pannehoef

Geplaatst door Pannehoef podium voor passie op Zondag 15 september 2019
Scroll naar top