Stanza

Stanza FB omslag

STANZA brengt een ode aan Willem Wilmink

Stanza wordt gevormd door 4 muzikanten uit het zuiden met een voorliefde voor het Nederlandstalige lied.

Dit programma is helemaal gewijd aan de prachtige teksten van Willem Wilmink. Zijn gedichten en liedteksten zijn stuk voor stuk pareltjes en grote artiesten als Herman van Veen, Boudewijn de Groot, Don Quishocking en Joost Prinsen hebben teksten van hem ten gehore gebracht. Ook werd hij bekend door de vele liedjes die hij schreef voor Klokhuis, de Stratemakeropzeeshow en Sesamstraat. Zeer toegankelijk maar nergens kinderachtig. Zijn liedjes kunnen tegelijkertijd verwondering, vertedering, weemoed en vrolijkheid oproepen.
Stanza speelt sommige liederen in de originele muziek, maar dan met een geheel eigen draai gearrangeerd.

We zijn er trots op dat Stanza in november ons Snoepje van de Maand is.

Donderdag 4 november 15 tot 17 uur in Pannehoef - Podium voor Passie
Kaarten reserveren via deze link
Entree € 5.

Open Huis 12 sept 2021

Samenscholen

Kom SamenScholen bij Pannehoef

Open huis bij Pannehoef
Zondag 12 september 2021 vanaf 13.30

Op 12 september ben je van harte welkom bij Pannehoef voor de kick-off middag van ons nieuwe initiatief; ‘Samenscholen bij Pannehoef!’.

Wil je weer eens samen met anderen jouw hobby beoefenen? Vaker overdag iets actiefs/ creatiefs ondernemen? Van schilderen en fotoworkshops tot samen wandelen of salsa dansen, maar bijvoorbeeld ook een kleine voorstelling bekijken of gezellig samen eten. Vanaf 14 september 2021 biedt Pannehoef een zeer gevarieerd en actief dagprogramma. Ook het initiatief ‘Nieuwe Dag’ van ActiefZorg gaat dan van start.

Open huis.
Kom alles te weten over het aanbod, krijg een voorproefje op de activiteiten en maak kennis met de mensen achter de workshops. Kom op 12 september langs bij Pannehoef. Er zijn drie startmomenten: 13.30 uur, 14.30 uur en 15.30 uur. Neem deel aan een korte workshop of bekijk onder het genot van een hapje en een drankje een van de optredens. Natuurlijk alles volgens de dan geldende coronamaatregelen.

Kom gezellig langs, kijk rond, proef de sfeer en laat je verrassen.

Tot 12 september.

Klik hier voor ons programma aanbod.

Wil je alvast inschrijven, klik dan hier.

Prachtige knuffels getekend

Bij de workshop Teken je liefste knuffel is heel wat moois gemaakt. In de foto laten de kinderen trots zien hoe ze hun liefste knuffel hebben uitgebeeld.

Zomerkaravaan

Line Dance

Woensdag 28 juli 14.00 uur duur 2 uur, inclusief pauze met ranja
Leeftijd vanaf 7 jaar
aantal kids 30 ( eventueel meer)
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, zo is dat bij Line-dance. Dansen op de beats van country muziek. Vast nog nooit gedaan, maar daarom juist leuk.
Docenten: Joke en John van de Flyingbirds country dance

Dansen

Dinsdag 31 augustus 10.00 uur duur 2 uur, inclusief pauze met ranja
leeftijd vanaf 7-12 jaar
aantal kids 20
Een wervelende workshop met te gekke dansmoves. En al deze moves aan elkaar geplakt levert een super stoere dans op. Hoe tof is dat.
Docent Aniek Schrauwen van Eigenwijzer Dans Akademie

foto zomerkaravaan

Dinsdag 29 juni wandelen

Dinsdag 29 juni wandelen we nog een keer in de wijk. Dan zit de juni wandelmaand er op. In september pakken we het weer op.

Onze wandelaars zijn zo enthousiast dat zij graag willen doorgaan. De Pannehoef is met ingang van juli geen standaard startpunt meer en het is in de zomermaanden 1 keer in de week op donderdag om 14.00 uur.

Meewandelen kan nog steeds. Stuur een mailtje naar info@pannehoef.com en wij laten weten waar de start die week is.

Scroll naar top